Clement Kjersgaard: Hvad venter os i 2024?

Hjem / Events / Clement Kjersgaard: Hvad venter os i 2024?


En række vigtige valg venter i løbet af året – herunder til Europa-Parlamentet og i USA, og tv-vært Clement Kjersgaard giver sit bud på, hvad der venter os i løbet af året og i årene, der kommer. 

Mange mennesker ser på fremtiden med bekymring: Hvor man i 1990’erne forestillede sig, at demokratiet og det frie marked ville sprede sig verden over, ligner den globale dagsorden pludselig – igen – en kamp for og mod demokratiet. Udfordringerne for demokratiet kommer ikke kun udefra: I vesten – og i Danmark – er der opstået en ny skepsis, når det gælder samfundets evne til at løse de problemer, vi møder. Og den uro og turbulens, der har præget de seneste ti år, er ikke ved at nå sin ende – tværtimod: den er kun lige begyndt. Efter foredraget er der god tid til spørgsmål.


Kjersgaard (f.1975) blev som 16-årig blev han optaget på United World College of Hong Kong, hvorfra han blev student i 1994; herefter optaget på Universitetet i Oxford, hvor han læste Filosofi, Politik og Økonomi. Grundlagde i 2002 RÆSON, som han stadig udgiver (www.raeson.dk). Siden 2004 studievært for DR på en lang række tv-og radioprogrammer, desuden en af Danmarks travleste foredragsholdere og ordstyrere. Modtager af bl.a. Publicistprisen og Den Berlingske Journalistpris.

Køb billet

Dato05. marts 2024

Tid19.00

StedForedragssalen

Pris100 kr.

Køb billet