Foredrag med Ane Cortzen: Rend mig i den gode smag!

Hjem / Events / Foredrag med Ane Cortzen: Rend mig i den gode smag!

Poul Henningsen designede P.H. lampen som et oprør mod den gode smag. Men paradoksalt nok er selvsamme lampe blevet et særdeles velkendt udtryk for god smag. I forhold til tidligere er godt design gået hen og blevet en klassemarkør. Hvorfor er noget kultur fint og andet knap så fint? Med massevis af eksempler punkteres fordommene om god og dårlig smag samtidig med at foredraget også påpeger at man sagtens kan tale med om både design og kunst uden at være uddannet indenfor nogle af felterne.

Ane Cortzen er oprindelig uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole, Institut for Design i 2001. Ane har efter sin uddannelse bl.a. arbejdet som Art Director hos Bodum Design Group. Her stod hun for emballagedesign, butiksindretning, designmanualer og meget andet.
Ane har siden været vært og programudvikler i DR Kultur.
Her var hun vært på TV!TV!TV!, Vogternes Råd, Søndag Live,
Made in Denmark og TV Quizzen.

I januar 2019 sprang Ane ud som selvstændig tv – og radiovært, skribent samt moderator og foredragsholder.

Hun er i øjeblikket aktuel, som vært for DR-TVs program: Er der en arkitekt til stede?

Dato17. april 2023

Tid19.30