Foredrag med Adrian Hughes: Mors afskedsbrev

Hjem / Events / Foredrag med Adrian Hughes: Mors afskedsbrev

Et livsbekræftende foredrag om usunde familie-relationer, hemmelige adoptioner, falske graviditeter, stofmisbrug og sære dødsfald i den københavnske overklasse.

Adrian Hughes har med ’Mors afskedsbrev’ gravet i sin egen families historie, og den er både tragisk, glamourøs og hjerteskærende. Det hele starter med, at Adrians mor efterlader et bittert afskedsbrev til sine sønner, hvor hun i detaljer udpensler, hvor skuffet hun var over sine børn.

Familiehistorien blev først oprullet i den meget roste podcastserie ’Mors afskedsbrev’, og nu har Adrian Hughes også skrevet erindringsbogen ‘Mors Dreng – erindringer om familien Dreyers magt og millioner’. Efter ‘Mors afskedsbrev’ fik han henvendelser fra mange personer, som havde noget at fortælle om Adrian Hughes’ familie, og det har nu givet nyt stof og svar på nogle af de spørgsmål, der forblev uopklarede i ‘Mors afskedsbrev’. I sit livsbekræftende foredrag fortæller Adrian Hughes om usunde familie-relationer, hemmelige adoptioner, falske graviditeter, stofmisbrug og sære dødsfald i datidens mest luksuriøse omgivelser.

Adrian Hughes voksede op med en mystisk og fjern morfar, som han så i de kulørte blade, men aldrig lærte at kende. Et pludseligt dødsfald i 1949 ændrer familiens liv – og Adrians morfar ender sine dage uden kontakt til sine fire døtre, heriblandt Adrians mor, og børnebørnene ser han aldrig.

Adrian Lloyd Hughes er især kendt som værten fra tv-programmerne Smagsdommerne og Kunstquiz.

Køb billet

Dato24. januar 2023

Tid15.00

StedForedragssalen

Pris100 kr.

Køb billet