Jesper Sivebæk fortolker Kim Larsen

Hjem / Events / Jesper Sivebæk fortolker Kim Larsen

Kim Larsens musik har fulgt Jesper Sivebæk, siden han var helt ung.
“De simple, stærke melodier hænger ved, og modsat så meget andet bliver jeg bare ikke træt af dem. Stig Møller har tidligere sammenlignet Kim Larsen med Mozart, når det handler om at lave melodier. Det er måske lige i overkanten, men jeg er sikker på, at Kim Larsens sange også vil blive sunget om 200 år, da mange af melodierne indeholder de samme langtidsholdbare kvaliteter som Carl Nielsens”, siger Jesper Sivebæk.

Så det er en drøm, der er gået i opfyldelse for ham med albummet “Tag mig med”, hvor han fortolker Kim Larsen-sange. Intentionen har været at fortolke sangene med stor respekt for originalen. Men også at gøre sangene til klassiske guitarstykker, som udnytter instrumentets klanglige og tekniske muligheder, og som præsenterer sangene på en intim og anderledes måde.

Jesper Sivebæk er uddannet på Vestjysk Musikkonservatorium (i dag Syddansk Musikkonservatorium). Han er en af sin generation mest fremmeste guitarister og har vundet flere priser ved store internati-onale guitarkonkurrencer: Francisco Tarrega prisen ved 23. Certamen Internacional di Guitarra Francisco Tarrega i Benicasim, Spanien, Concours International de Guitarre i Carpentras, Frankrig, Incontri Chitarristici di Gargnano, Italien, vinder af DR’s Kammermusikkonkurrence med Scandinavian Guitar Duo, modtager af Sonningfondens særlige “Segovia pris”‘

Han har været solist med bl.a DR Symfoniorkester, Copenhagen Phil, Randers Kammerorkester, Århus Sinfonietta og Malmö Symfoniorkester. Han har desuden giver koncerter i hele Europa samt USA og Kina.

Køb billet

Dato14. februar 2024

Tid19.30

StedForedragssalen

Pris kr.

Køb billet