Flyvende Breve: Sange af Benny Andersen

Hjem / Events / Flyvende Breve: Sange af Benny Andersen

Med kærlighed, ydmyghed og respekt kaster trioen Flyvende Breve sig ud i egne fortolkninger af Benny Andersens kendte og mindre kendte sange: Fra Svantes Viser og Rosalinasangene til de senere sange om næsten alt mellem himmel og jord. Om livet og (næste)kærligheden. Om smerten, melankolien, utilstrækkeligheden og døden. Men altid med humoren – og på trods – troen på og glæden ved livet som grundtone. Det er sange, vi har levet med og sunget med. Sange, der er blevet en del af vores fælles kultur. Sange ”til enhver der har elsket og lidt”. Vi synger og spiller sangene og fortæller historierne.

Benny Andersen og Povl Dissing er her ikke mere – men sangene lever. Heldigvis! Tak for dem og tak for sangene! Flyvende Breve sender dem videre.

De tre rutinerede musikere har rødder i jazzen, folkemusikken, rocken, latinamerikansk musik og i visetraditionen. I Flyvende Breve mikses rødderne til et nyt musikalsk udtryk i Benny Andersens vidunderlige, poetiske, humoristiske, sørgmuntre og finurlige sange.

Flyvende Breve består af pianisten Johannes Madsen, sangeren Jakob Kiørboe, og guitaristen Jens Albert Nielsen.

Publikum skrev: ”Tak for sangene og historierne – det er længe siden, jeg er blevet underholdt så ærligt og følsomt og respektfuldt – og direkte til hjertet.”

Køb billet

Dato01. november 2024

Tid15.00

StedForedragssalen

Pris75 kr.

Køb billet