Studieture

Som højskoleelev kommer du
på studietur til udlandet

Hjem / Studieture

Fællesskab med dine højskolekammerater i udenlandske rammer

Studietur til udlandet er en del af opholdet på vores 14 og 18 ugers forløb i efteråret og på vores 16 og 24 ugers forløb i foråret. I efteråret rejser vi til Færøerne og i foråret til Dresden.

På studieturene får du og dine højskolekammerater fælles oplevelser og er sammen på en anden måde end på højskolen. I oplever andre kulturer og får indblik i, hvordan mennesker i andre lande lever.

“Der har været tid og rum til bare at være. Tid til at lære og turde dvæle ved det enkle.”

Nanna Jørgensen

Elev, årgang 2021

“Jeg kan med sikkerhed sige, at jeg har taget den rigtige beslutning for mig selv.”

Thomas Appel

Elev, forår 2020 og efterår 2020

“Man er virkelig sammen med hud og hår 24 timer i døgnet.”

Anna Louise Thranæs

Tidligere sportsjournalist på TV2 Sporten, tidligere elev

“Livet skal ikke kun gøres op i penge, men også i oplevelser.”

Elias von Staffeldt

Elias von Staffeldt, journaliststuderende

“Dette vinterhalvår i Jylland blev en af de lykkeligste oplevelser i mit liv.”

Ghita Nørby

Ghita Nørby: ‘Mine egne veje’, Gyldendal 1995

“Det var det bedste kursus, jeg nogensinde har investeret i, for jeg kom jo ind og mødte venner, jeg stadig har den dag i dag.”

Puk Damsgård

Puk Damsgård, DR’s Mellemøstenkorrespondent fra Cairo, Ægypten.

Spørgsmål og svar

Bor man sammen med en roomie på højskolen?

Du vælger selv, om du vil bo alene eller sammen med en roomie. De fleste elever bor sammen to og to på højskolen, og for mange af vores elever er det en del af oplevelsen ved at gå på højskole, at de prøver at bo sammen med en roomie.

Hvad koster det at gå på højskole?

Det koster en fast pris per uge at gå på højskole. Hvis du vil vide, hvad dit højskoleophold kommer til at koste, kan du derfor gange ugeprisen med det antal uger, du vælger. Om det er 12, 14, 16, 18 eller 24 uger. Se prisen per uge.