Lokaleudlejning

Kurser og konferencer
til højskolepriser

Hjem / Lokaleudlejning

Askov Højskole er en af landets ældste og mest traditionsrige højskoler. Vi har en stor kapacitet af værelser og lokaler, som kan lejes til kurser og konferencer.

Askov Højskole er smukt beliggende i parklignende omgivelser, der danner en perfekt ramme om kurser og konferencer, som vi gerne tilpasser den enkelte forening, organisation eller virksomhed. Men da vi er en skole – og det lægger vi meget vægt på – er der tale om arrangementer til højskolepriser.

Vi kan tilbyde alt fra små grupperum til større konferencelokaler:
– Festsalen, hvor vi kan stille stole op til 330 deltagere. Der er mulighed for bord-/stoleopsætning, som kan tilpasses efter deltagerantal.
– Foredragssal med 110 stole og plads til 40 personer på bænke.
– Tårnsalen med plads til 120 deltagere.
– En lang række mødelokaler af forskellig størrelse.

Vi har det nødvendige AV-udstyr.

Desuden har vi på skolen en lærerstab med mange forskellige kvalifikationer, så måske er der mulighed for at finde en af de foredragsholdere, som I netop har brug for.

Sund og indbydende mad
På Askov Højskole har vi dagligt mindst 175 personer på kost. Vi betjener mange mennesker, så det er ikke noget problem for vores moderne køkken at bespise et stort antal gæster. I kan vælge mellem den traditionelle højskolemad eller festmiddage – alt efter hvad jeres budget siger.

Vores køkken prioriterer lokale kvalitetsråvarer, og vi har det økologiske spisemærke i bronze. Det betyder, at 30-60 procent af vores råvarer er økologiske.

Fra højskolen er der kun en kilometer til et af landets mest moderne idræts- svømme- og motionscentre. På højskolen finder I et mindre motionslokale, som I naturligvis må benytte.

OBS: Ingen udlejning til private arrangementer og fester.

Find det ophold der passer dig bedst

Se hvilke tidspunkter vi kan tilbyde dig et højskoleophold

Se kommende højskoleophold →

Kunne du tænke dig en rundvisning?

Få en rundvisning og få en snak med vores undervisere og mød andre elever på skolen.

Book en rundvisning →

Vi er et anderledes kursuscenter

Der er ikke minibar og tv på værelserne, og kursusdeltagerne skal selv rede deres senge.

Vi lægger vægt på at være det, vi er – en højskole, så har I brug for morgensang, aftenunderholdning eller musikalsk underholdning i det hele taget, så kan vi også arrangere det.

I vil opdage, at der til forskel fra andre kursus- og konferencecentre er en helt unik stemning på en højskole.

Vores værelseskapacitet er afhængig af årstiden. Vi har forskellige typer af værelser: Nogle med bad og toilet og nogle med håndvask. I de uger, hvor der ikke er elever på skolen, råder vi over omkring 275 sengepladser af forskellig kvalitet.

Kontakt skolens kontor og rekvirer et uforpligtende tilbud.

Sådan finder du Askov Højskole:

Fra Kolding eller Esbjerg: Motorvej E 20.
Frakørsel nr. 68 ved Vejen.
Herfra fører vejskilte til Askov Højskole.
Køreafstanden er 2 1/2 time fra København,
fem kvarter fra Århus og en time fra Odense.
Alle intercitytog holder i Vejen.
Herfra er der tre kilometer til højskolen.

Kontakt?

For at høre mere om leje af Askovs lokaler,
kan du kontakte os på +45 7696 1800 eller info@askov-hojskole.dk

“Der har været tid og rum til bare at være. Tid til at lære og turde dvæle ved det enkle.”

Nanna Jørgensen

Elev, årgang 2021

“Jeg kan med sikkerhed sige, at jeg har taget den rigtige beslutning for mig selv.”

Thomas Appel

Elev, forår 2020 og efterår 2020

“Livet skal ikke kun gøres op i penge, men også i oplevelser.”

Elias von Staffeldt

Elias von Staffeldt, journaliststuderende

Læs mere om højskolen

Det har været det bedste i mit liv

Egentlig havde jeg ikke selv tænkt på at tage på højskole, men en veninde opfordrede mig til det.

I starten var det ret overvældende, og de første to uger ville jeg hjem. Jeg følte mig usikker og overstimuleret. Mine veninder overtalte mig til at give det en chance, og det gjorde jeg. Heldigvis. For at være på højskole har været det bedste i mit liv.

Hvis du overvejer at tage på højskole, så gør det. Spring ud i det. Du får så meget ud af det både fagligt, socialt og personligt. Giv det en chance, det er bedre, end du tror.

Jeg valgte Askov Højskole, fordi jeg gerne ville have journalistik som linjefag, og fordi der er så mange kreative valgfag. Det elsker jeg at fordybe mig i. Alle lærerne er virkelig engagerede – man kan mærke, de brænder for det, de laver.

Hver gang, vi har lavet et journalistisk projekt, fik jeg et adrenalinkick, når jeg var på research og fandt ud af, at min hypotese holdt stik. Jeg er virkelig vild med at formidle og er i gang med at uddanne mig til journalist på Syddanske Universitet.

Camilla Tonnesen, F21, Journalistik

Fællesskabet er der hele tiden

Da jeg kom, var jeg spændt på at møde de andre, men alle var bare søde og imødekommende. Man kunne bare være sig selv og give den gas.

Der sker noget hele tiden. Man kan godt være på værelset for sig selv og slappe af, men du kan også hele tiden være en del af fællesskabet, for der sker noget hele tiden. Og jo mere, du involverer dig, jo mere får du ud af opholdet.

Jeg valgte Askov, fordi der var en litteraturlinje, og det var som om, undervisningen var designet til mig. Det har været så fedt, og jeg føler virkelig, jeg er vokset på bare tre måneder. Undervisningen bliver tilpasset til os, og jeg har bare rykket mig så meget. Det har givet mig mod på at søge ind på Forfatterskolen.

Jeg har fået nye venskaber og har aftalt at flytte sammen med en rigtig god ven fra højskolen.

Noah Steffensen, F21, Litteratur

Det sociale var det allerbedste

Før jeg startede på højskolen, var jeg nervøs for, om højskoleopholdet ville blive en lige så livsforandrende oplevelse, som jeg havde hørt, det skulle være. Den nervøsitet var helt ubegrundet, for det blev en kæmpe oplevelse.

Højskolen gør rigtig meget for fællesskabet og arrangerer mange ting, men du har selv et ansvar for at blive en del af det, for det er i fællesskabet, du får den store oplevelse.

Askov Højskole er fed, fordi den har så meget historie. Når jeg nævner Askov for andre, er der altid én, der har en relation til skolen. Jeg elsker at være steder, hvor der er en historie, jeg kan blive en del af.

Det allerbedste ved højskoleopholdet var det sociale. At være sammen med andre hele tiden er meget intenst, men jeg er blevet mere udadvendt. Vi griner rigtig meget og laver mærkelige og fjollede ting – alt det, ungdomslivet er og skal være.

Jeg har fået mange nye venner, og fællesskabet med dem fortsætter efter højskolen.

Sofia Maria Madsen, F21, Journalistik