Journalistik

Find dit højskolekursus
i kursuskataloget

Hjem / Kursuskatalog

Leder du efter det rigtige højskolekursus for dig? I programmet finder du masser af bud på en inspirerende højskoleferie, uanset om du er til naturoplevelser, musik, kulturelle og kreative aktiviteter eller noget helt andet. Du kan tage af sted selv, sammen med venner eller med hele familien.

Du finder højskolekurserne under kategorierne:

Find det ophold der passer dig bedst

Se hvilke tidspunkter vi kan tilbyde dig et højskoleophold

Se kommende højskoleophold →

Kunne du tænke dig en rundvisning?

Få en rundvisning og få en snak med vores undervisere og mød andre elever på skolen.

Book en rundvisning →

“Der har været tid og rum til bare at være. Tid til at lære og turde dvæle ved det enkle.”

Nanna Jørgensen

Elev, årgang 2021

“Jeg kan med sikkerhed sige, at jeg har taget den rigtige beslutning for mig selv.”

Thomas Appel

Elev, forår 2020 og efterår 2020

Spørgsmål og svar

Bor man sammen med en roomie på højskolen?

Du vælger selv, om du vil bo alene eller sammen med en roomie. De fleste elever bor sammen to og to på højskolen, og for mange af vores elever er det en del af oplevelsen ved at gå på højskole, at de prøver at bo sammen med en roomie.

Hvad koster det at gå på højskole?

Det koster en fast pris per uge at gå på højskole. Hvis du vil vide, hvad dit højskoleophold kommer til at koste, kan du derfor gange ugeprisen med det antal uger, du vælger. Om det er 12, 14, 16, 18 eller 24 uger. Se prisen per uge.