27. august 2023 - 02. september 2023

Bridge på Askov

Hjem / Ugekursus / Bridge på Askov

Er du vild med bridge? Fordyb dig i spillet sammen med andre bridgeinteresserede og bliv en endnu bedre bridgespiller, når nogle af landets dygtigste instruktører underviser på kurset ”Bridge på Askov”. På programmet er både undervisning, spil og kulturelle højskoleaktiviteter.

Du får fx undervisning i:

  • det naturlige grundsystem. Er meldingen krav, eller må jeg sige pas?
  • indmeldinger og oplysningsdoblinger.
  • når modparten blander sig.
  • modspil.
  • spilføring i sans og farve.

Bridge læres bedst med kortene i hånden – men du får også en teoretisk gennemgang af emnerne. Vi øver os med lagte spil inden for de enkelte emner. Undervisningen tager hensyn til dine erfaringer og faktiske færdigheder. Det er en fordel, hvis du har gået
til undervisning eller spillet i klub, så du kender grundreglerne.

Selvom du nørder i bridgespil, skal du ikke snydes for højskoleoplevelsen. I løbet af ugen er der fællessang, foredrag og ture i området, så du får også masser af kulturelle oplevelser.

Du får undervisning af nogle af landets bedste bridgeeksperter: landsholdsspiller og tidligere landstræner Jacob Røn, som også er forfatter til flere bøger om Bridge, elite- og landsholdsspiller Knut Blakset, som senest har deltaget i EM i 2016 og den professionelle bridgeinstruktør
og landsholdsspiller H.C. Nielsen, som vandt OL bronze i 2016 og VM i 2019.

Undervisere

H.C. Nielsen, Jacob Røn og Knut Blakset

Kursusleder

Kristian la Cour

Kristian la Cour er konservatorieuddannet og har været ansat på Askov Højskole i mere end 35 år. Det er altid ham, der akkompagnerer fællessangen til morgensamlinger, foredrag og andre arrangementer på højskolen – ikke mindst fællessangsaftenerne ‘Syng i den blå’. Derudover er han kursusleder på en lang række af højskolens korte kurser. I fritiden optræder Kristian som visesanger og er desuden komponist. Han har bidraget med musik til en række sange i bl.a. Højskolesangbogen, DGI-Sangbogen, “100 Salmer”, “Kirkesangbogen” og Sangbogen 2,3 og 4.

kc@askov-hojskole.dk

Tilmelding

Bridge på Askov

Startdato27. august 2023

Slutdato02. september 2023

Pris fra5.300 kr.

Tilmeld dig kurset → Hent program ↓

Programmet er under udarbejdelse. Så snart, det er færdigt, kan du se det, når du klikker på knappen 'Hent program'.

Måske kunne du også være interesseret i: