06. juli 2025 - 12. juli 2025

Familiehøjskole

Hjem / Ugekursus / Familiehøjskole

Tag familien med på sommerhøjskole! Hiv en uge ud af kalenderen og nyd en aktiv ferie sammen. Ugen er spækket med spændende aktiviteter, som hele familien kan være med på – fra børn til bedsteforældre. Vi bliver ført ind i en verden af natur, kunst og leg på skolen. Vi skal opleve og være kreative i skolens værksteder. Vi kommer ud i naturen, ser, rører, lytter, synger, leger og har det sjovt og prøver grænser af. Og i løbet af ugen tager vi ud af huset på indholdsrige og inspirerende udflugter.

Alle kan være med

Alle aktiviteter og foredrag er tilrettelagt, så både børn og voksne kan være med. Når børn og legesyge voksne trænger til at brænde krudt af, er der masser af plads til sport og leg på vores store græsplæne eller i gymnastiksalen.

Om aftenen har de voksne tid til at møde hinanden i ro og mag og nyde et glas vin. For selvom I er sammen som familie, er der rig mulighed for at lære andre familier at kende og få nye venner – for både børn og voksne.

Giv dig og dit barn eller barnebarn nogle sjove og lærerige dage sammen i sommerferien.

Kursusledere

Lene Kersting

Lene Kersting er højskolens underviser i keramik, tegning, maleri og glas. Desuden er hun kursusleder på en række korte kurser. Lene er uddannet keramisk designer fra Designskolen Kolding. I en periode har hun studeret på Icelandic college of art and crafts. Siden har hun arbejdet på LEGO og er i dag selvstændig keramiker ved siden af undervisningen. Ud over Askov Højskole underviser Lene på Vejen billedskole/kunstmuseum og Billedskolen Nicolai i Kolding.

lk@askov-hojskole.dk

Simon Köslich

Simon er uddannet civilingeniør i Lærings- og Oplevelsesteknologi fra Syddansk Universitet. Simon er ekspert i design af læringsrobotter og har blandt andet udviklet en robot til undervisningsbrug i folkeskolen. Derudover har han erfaring som teknologidommer ved FIRST LEGO League og som medhjælper på Teknologiskolen på SDU. I sin fritid er Simon kæmpe teknologi- og spilnørd.

sk@askov-hojskole.dk +45 61 39 06 80

Tilmelding

Familiehøjskole

Startdato06. juli 2025

Slutdato12. juli 2025

Pris fra5.700 kr.

Pris børn2.700 kr.

Tilmeld dig kurset → Hent program ↓

Programmet er ikke klar endnu, men så snart det er færdigt, kan du se det her.

Måske kunne du også være interesseret i: