06. oktober 2024 - 12. oktober 2024

Kunst – Litteratur – Historie

Hjem / Ugekursus / Kunst - Litteratur - Historie

På Askov Højskoles mangeårige kursus ‘Kunst – Litteratur – Historie’ kan du altid være sikker på at møde en perlerække af aktuelle og interessante foredragsholdere og kunstnere, hvad enten det er forfattere, musikere, billedkunstnere eller andre udøvende. Kurset giver dig indblik i brydninger og tendenser inden for kunst, litteratur og historie.

Ud over foredrag og koncerter på højskolen er der også en heldagsudflugt.

På højskolen får du naturligvis også alt det, der hører et ugekursus til af fællessang, fortællinger og godt fællesskab.

Kursusledere

Lillian Hjorth-Westh

Lillian er læreruddannet fra Tønder Seminarium. Siden 1977 har hun arbejdet i højskoleverdenen – først på Højskolen Rude Strand og fra 1983 til 2017 på Bornholms Højskole, hvor hun var en del af forstanderparret fra 2007 – 2017.

Kristian la Cour

Kristian la Cour er konservatorieuddannet og har været ansat på Askov Højskole i mere end 35 år. Det er altid ham, der akkompagnerer fællessangen til morgensamlinger, foredrag og andre arrangementer på højskolen – ikke mindst fællessangsaftenerne ‘Syng i den blå’. Derudover er han kursusleder på en lang række af højskolens korte kurser. I fritiden optræder Kristian som visesanger og er desuden komponist. Han har bidraget med musik til en række sange i bl.a. Højskolesangbogen, DGI-Sangbogen, “100 Salmer”, “Kirkesangbogen” og Sangbogen 2,3 og 4.

kc@askov-hojskole.dk

Tilmelding

Kunst – Litteratur – Historie

Startdato06. oktober 2024

Slutdato12. oktober 2024

Pris fra5.350

Tilmeld dig kurset → Hent program ↓

Vi arbejder på programmet. Så snart det er klar, kan du se det her.

Måske kunne du også være interesseret i: