16. oktober 2022 - 22. oktober 2022

Familiehøjskole (efterår)

Hjem / Ugekursus / Familiehøjskole (efterår)

Natur – kunst – fortælling

Fællesskabende Familiehøjskole
Vi glæder os til at se dig og din familie her på Askov Højskole. I denne uge bliver du og din familie ført rundt i en verden af natur, kunst og leg. Ugen er fyldt med gode, blæsende og lærerige oplevelser for hele familien. Vi skal opleve og arbejde i højskolens kreative værksteder og tager på indholdsrige og stormende inspirationsudflugter.

I kan bl.a. opleve:

  • Morgensang med Kristian la Cour
  • Animation-workshop med Tina Klemmensen
  • Eventyr med is i maven. Kom med på et grønlandseventyr med Asbjørn Skjøth Bruun
  • Tur til Vadehavet og Vadehavscentret – om aftenen vi laver bålmad med de råvarer vi har fundet på turen.
  • Vi tegner og maler på sten sammen med billedkunstner og kunstpædagog Ann Køhrsen.
  • FLOWER POWER farvetryk med planter på papir og stof. Inspireret af ugens oplevelser, laver vi sammen med tekstilkunstner Laura Baruel farvetryk med planter på papir og stof.
  • Skønheder og udyr i LER – Sammen med keramiker Anne-Mette Tange Veien og Lene Kersting
  • Yoga for hele familien
  • En verden skabt af natur, nysgerrighed, lyd og leg.  Sammen skal vi på jagt efter spændende naturmaterialer og finurlige lyde. En nysgerrig og legende workshop sammen med rumforskerne Carina Lya og Claus Bjerre.

Kursusledere

Simon Köslich

Simon er uddannet civilingeniør i Lærings- og Oplevelsesteknologi fra Syddansk Universitet. Simon er ekspert i design af læringsrobotter og har blandt andet udviklet en robot til undervisningsbrug i folkeskolen. Derudover har han erfaring som teknologidommer ved FIRST LEGO League og som medhjælper på Teknologiskolen på SDU. I sin fritid er Simon kæmpe teknologi- og spilnørd. Han er blandt andet spil- og hardwareanmelder hos Tweak.dk.

sk@askov-hojskole.dk +45 61 39 06 80

Lene Kersting

Lene Kersting er højskolens underviser i keramik, tegning, maleri og glas. Desuden er hun kursusleder på en række korte kurser. Lene er uddannet keramisk designer fra Designskolen Kolding. I en periode har hun studeret på Icelandic college of art and crafts. Siden har hun arbejdet på LEGO og er i dag selvstændig keramiker ved siden af undervisningen. Ud over Askov Højskole underviser Lene på Vejen billedskole/kunstmuseum og Billedskolen Nicolai i Kolding.

lk@askov-hojskole.dk

Tilmelding

Familiehøjskole (efterår)

Startdato16. oktober 2022

Slutdato22. oktober 2022

Pris fra5.050 kr.

Pris børn2.600 kr

Tilmeld dig kurset → Hent program ↓

Måske kunne du også være interesseret i: