21. august 2022 - 27. august 2022

Vandrekursus

Hjem / Ugekursus / Vandrekursus

Tag med på en uges vandring i smukke landskaber og oplev sommeren med alle sanser. Vi skal både gå i frodigt bakkelandskab i skyggen af store løvtræer, og vi skal ud i det flade marsklandskab med højt til himlen og kort til havet. Vi skal opleve naturens forunderlige kræfter og gå ad historiske veje. På alle ture har vi dygtige fagfolk til at guide os og give os indblik i, hvad vi møder undervejs. I løbet af ugen bliver vi blandt andet klogere på, hvordan mennesker til alle tider har levet med naturen som med- og modspiller.

Vi går cirka 10 kilometer hver dag, og kursuslederne Lene Kersting og Mona Østerlund er med på alle ture.

Kursusledere

Mona Østerlund

Mona er uddannet journalist og har i mange år arbejdet som freelancejournalist med at skrive artikler, lave kommunikationsopgaver, bogprojekter og undervisning. På Askov Højskole er hun kursusleder på bl.a. livshistorie- , fugle- og vandrekurser. Derudover underviser Mona på højskolens fire ugers prøveforberedende forløb, Springbræt til journalistik.

mon@askov-hojskole.dk

Lene Kersting

Lene Kersting er højskolens underviser i keramik, tegning, maleri og glas. Desuden er hun kursusleder på en række korte kurser. Lene er uddannet keramisk designer fra Designskolen Kolding. I en periode har hun studeret på Icelandic college of art and crafts. Siden har hun arbejdet på LEGO og er i dag selvstændig keramiker ved siden af undervisningen. Ud over Askov Højskole underviser Lene på Vejen billedskole/kunstmuseum og Billedskolen Nicolai i Kolding.

post@lenekersting.dk

Tilmelding

Vandrekursus

Startdato21. august 2022

Slutdato27. august 2022

Pris fra5.050

Tilmeld dig kurset → Hent program ↓

Måske kunne du også være interesseret i: