07. juli 2024 - 13. juli 2024

Familiehøjskole

Hjem / Ugekursus / Familiehøjskole

Tag familien med på sommerhøjskole! Hiv en uge ud af kalenderen og nyd en aktiv ferie sammen. Ugen er spækket med spændende aktiviteter, som hele familien kan være med på – fra børn til bedsteforældre. Vi kommer ud i naturen, ser, rører, lytter, synger, leger og har det sjovt og prøver grænser af. I løbet af ugen tager vi ud af huset og får nogle gode oplevelser, men vi skal også hygge med workshops, foredrag og lege på skolen, som udfordrer os til at arbejde sammen som familie.

Alle aktiviteter og foredrag er tilrettelagt så både børn og voksne kan være med. Når børn og legesyge voksne trænger til at brænde krudt af, er der masser af plads til sport og leg på vores store græsplæne eller i gymnastiksalen.

Om aftenen har de voksne tid til at netværke og nyde et glas vin. For selvom I er sammen som familie, er der rig mulighed for at lære andre familier at kende og få nye venner – for både børn og voksne. Giv dig og dit barn eller barnebarn nogle sjove og lærerige dage sammen i sommerferien.

Kursusledere

Lene Kersting

Lene Kersting er højskolens underviser i keramik, tegning, maleri og glas. Desuden er hun kursusleder på en række korte kurser. Lene er uddannet keramisk designer fra Designskolen Kolding. I en periode har hun studeret på Icelandic college of art and crafts. Siden har hun arbejdet på LEGO og er i dag selvstændig keramiker ved siden af undervisningen. Ud over Askov Højskole underviser Lene på Vejen billedskole/kunstmuseum og Billedskolen Nicolai i Kolding.

lk@askov-hojskole.dk

Morten Lyk

Morten er uddannet ingeniør og brænder for spiludvikling. Han er i stand til at vise dig, hvordan man udvikler spil fra bunden – alt fra idégenerering, programmering, modellering til færdigt spil. Han har tidligere undervist på Syddansk Universitet i bl.a.  spiludvikling og 3D-modellering. Morten har altid været nørd med interesse i tegneserier, spil og film.

ml@askov-hojskole.dk +45 23 62 37 19

Familiehøjskole

Startdato07. juli 2024

Slutdato13. juli 2024