12. juni 2023 - 16. juni 2023

Midsommer i Askov

Hjem / Ugekursus / Midsommer i Askov

Fem dages overflødighedshorn af alt det gode, et højskolekursus kan byde på: Spændende foredrag om inspirerende og aktuelle emner inden for kunst, historie og samfund; udflugt ud i den danske sommer, studiekredse, hvor du selv kan komme på banen, masser af fællessang, fællesskab, hygge, god mad og alt, hvad der hører højskole til.

Kursusledere

Mona Østerlund

Mona er uddannet journalist og har i mange år arbejdet som freelancejournalist med at skrive artikler, lave kommunikationsopgaver, bogprojekter og undervisning. På Askov Højskole er hun kursusleder på bl.a. livshistorie- , fugle- og vandrekurser. Derudover underviser Mona på højskolens fire ugers prøveforberedende forløb, Springbræt til journalistik.

mon@askov-hojskole.dk

Kristian la Cour

Kristian la Cour er konservatorieuddannet og har været ansat på Askov Højskole i mere end 35 år. Det er altid ham, der akkompagnerer fællessangen til morgensamlinger, foredrag og andre arrangementer på højskolen – ikke mindst fællessangsaftenerne ‘Syng i den blå’. Derudover er han kursusleder på en lang række af højskolens korte kurser. I fritiden optræder Kristian som visesanger og er desuden komponist. Han har bidraget med musik til en række sange i bl.a. Højskolesangbogen, DGI-Sangbogen, “100 Salmer”, “Kirkesangbogen” og Sangbogen 2,3 og 4.

kc@askov-hojskole.dk

Tilmelding

Midsommer i Askov

Startdato12. juni 2023

Slutdato16. juni 2023

Pris fra4.050

Tilmeld dig kurset → Hent program ↓

Programmet er under udarbejdelse. Så snart, det er færdigt, kan du finde det ved at klikke på knappen 'Hent program'.

Måske kunne du også være interesseret i: