17. november 2024 - 23. november 2024

Musik på tværs

Hjem / Ugekursus / Musik på tværs

En uge i musikkens tegn, hvor du kan møde spændende og kompetente foredragsholdere og musikere, der fortæller og giver koncerter. Vi håndplukker dygtige musikere og formidlere, så du er sikker på at blive præsenteret for masser af kvalitet og dygtige kunstnere.

Desuden byder ugen naturligvis på masser af fællessang, fællesskab, hygge og alt det, der hører højskolen til.

Kursusledere

Lillian Hjorth-Westh

Lillian er læreruddannet fra Tønder Seminarium. Siden 1977 har hun arbejdet i højskoleverdenen – først på Højskolen Rude Strand og fra 1983 til 2017 på Bornholms Højskole, hvor hun var en del af forstanderparret fra 2007 – 2017.

Kristian la Cour

Kristian la Cour er konservatorieuddannet og har været ansat på Askov Højskole i mere end 35 år. Det er altid ham, der akkompagnerer fællessangen til morgensamlinger, foredrag og andre arrangementer på højskolen – ikke mindst fællessangsaftenerne ‘Syng i den blå’. Derudover er han kursusleder på en lang række af højskolens korte kurser. I fritiden optræder Kristian som visesanger og er desuden komponist. Han har bidraget med musik til en række sange i bl.a. Højskolesangbogen, DGI-Sangbogen, “100 Salmer”, “Kirkesangbogen” og Sangbogen 2,3 og 4.

kc@askov-hojskole.dk

Tilmelding

Musik på tværs

Startdato17. november 2024

Slutdato23. november 2024

Pris fra5.350

Tilmeld dig kurset → Hent program ↓

Vi arbejder på programmet. Så snart det er klar, kan du se det her.

Måske kunne du også være interesseret i: