18. september 2022 - 24. september 2022

Fugle i naturen // venteliste

Hjem / Ugekursus / Fugle i naturen // venteliste

I samarbejde med Klaus Melbye fra Vadehavscentret

På fuglekurset i september er det tiden at nyde de store flokke af trækfugle, der fouragerer i Vadehavet på deres vej sydpå, og på efterårskurset har vi også altid en aften med ’Sort sol’ på programmet. Her drager vi ud for at se stærene gå til ro i tagrørene i Tøndermarsken.

Alle vores ’Fugle i naturen’-kurser arrangeres i samarbejde med Vadehavscentrets dygtige folk – direktør Klaus Melbye og biolog Emil Vesterager, som er vores guider i løbet af ugen på flere af turene ud i den danske sensommer.

Vi er på tur hver dag og kører med bus ud til de bedste steder at se fugle – både de særlige og de mange. Vi udforsker Vadehavskysten, men tager også ud til andre interessante fuglelokaliteter – og altid med fagfolk som kyndige guider.

På højskolen har vi foredrag, fællessang, samvær og alt det, der hører med til et højskolekursus.

Kursusledere

Hanne Pedersen

Hanne har i mange år været kursusleder på flere forskellige ugekurser på Askov Højskole. Hun er nu kursusleder på ‘Fugle i naturen’.

Mona Østerlund

Mona er uddannet journalist og har i mange år arbejdet som freelancejournalist med at skrive artikler, lave kommunikationsopgaver, bogprojekter og undervisning. På Askov Højskole er hun kursusleder på bl.a. livshistorie- , fugle- og vandrekurser. Derudover underviser Mona på højskolens fire ugers prøveforberedende forløb, Springbræt til journalistik.

mon@askov-hojskole.dk

Tilmelding

Fugle i naturen // venteliste

Startdato18. september 2022

Slutdato24. september 2022

Pris fra5.050 kr.

Tilmeld dig kurset → Hent program ↓

Måske kunne du også være interesseret i: