07. maj 2023 - 13. maj 2023

Fugle i naturen

Hjem / Ugekursus / Fugle i naturen

I samarbejde med Klaus Melbye og Vadehavscentret.

Mærk vingesuset fra nogle af naturens mest fascinerende skabninger på udflugter ud i betagende og storslået natur. Fugle i foråret i fuldt flor – fuglene er altid fantastiske at betragte, og hver årstid byder på særlige oplevelser.

Kurset tilrettelægges i samarbejde med de dygtige fagfolk på Vadehavscentret, hvorfra leder Klaus Melbye og biolog Emil Vesterager er vores guider på ture i Vadehavsområdet – og uanset, hvor turen går til, har vi lokalkendte eksperter som kyndige guider. Derfor kan du deltage med stort udbytte, uanset om du er rutineret fugleentusiast eller nybegynder.

På højskolen er der også tid til foredrag, fællessang, fællesskab og alt, hvad der hører højskole til.

Kursusledere

Mona Østerlund

Mona er uddannet journalist og har i mange år arbejdet som freelancejournalist med at skrive artikler, lave kommunikationsopgaver, bogprojekter og undervisning. På Askov Højskole er hun kursusleder på bl.a. livshistorie- , fugle- og vandrekurser. Derudover underviser Mona på højskolens fire ugers prøveforberedende forløb, Springbræt til journalistik.

mon@askov-hojskole.dk

Hanne Pedersen

Hanne har i mange år været kursusleder på flere forskellige ugekurser på Askov Højskole. Hun er nu kursusleder på ‘Fugle i naturen’.

Tilmelding

Fugle i naturen

Startdato07. maj 2023

Slutdato13. maj 2023

Pris fra5200 kr.

Tilmeld dig kurset → Hent program ↓

Programmet er under udarbejdelse. Så snart, det er færdigt, kan du se det ved at klikke på knappen 'Hent program'.

Måske kunne du også være interesseret i: